Fiscus neemt Patricia Paay te grazen, want niemand trapt nog in haar scam met pillen

Ja maar ho, Patricia Paay is toch heel erg zielig enzo? En dan komt de fiscus ook nog eens langs om haar huis leeg te trekken? En het was toch juist de schuld van de boekhouder? En wat is dat dan voor gedoe over een 'scam'? Dat zit zo. 

Op Klacht.nl ziet u geregeld mensen die klagen over incassobureau Webcasso. Het zijn dan mensen die een proefpakket aan pillen hebben afgenomen van Health & Beauty Cosmetics. Dat is het bedrijf van Patricia Paay. Naar eigen zeggen heeft ze dan een lijn met vitamines 'ontwikkeld' en dat is waarom ze er zo gezond uit zou zien.  

Geen proefpakket
Het vervelende is dat mensen die een proefpakket bestellen, eigenlijk een peperduur abonnement hebben afgesloten waar ze nooit meer vanaf komen. Verkopers bellen dan mensen op met de mededeling dat ze een prijs hebben gewonnen, of dat ze geen vervolgzendingen krijgen. Alleen zijn de voorwaarden dan dusdanig dat iemand zich moet afmelden. Vergeet de 'winnaar' of de 'klant' dat, dan mag deze jarenlang een klein kapitaal aftikken aan de placebo's van Paay.

Uiteindelijk komt Webcasso dan (heel agressief) innen maar dat kunnen we ze niet kwalijk nemen, toch? Er is immers geen verband tussen de verkoper van de pillen (Health & Beauty) en Webcasso. 

Wrong. Als we de eigenaar van het incassobureau (deze Ron Klaassen) achterhalen, dan blijkt dat hij tevens verkoper is van de pillen. Door mensen de proefpaketten aan te smeren en in de problemen te brengen, regelt hij business voor zijn eigen incassobureau. Door Patricia Paay in te huren en te laten claimen dat zij de bedenker is van de smeersels en de pillen, geeft hij het geheel nog wat extra distinctie. 

Mocht u tegen beter weten in toch nog zin hebben in een Skin Booster, dan kunt u deze voor eigen risico bestellen. 

De bijstand in
Op dit moment is de site 'van' Patricia Paay, Health & Beauty Cosmetics, alleen een beetje dood. Toch gek, een lopende webwinkel tot mogelijk wel twintig dagen lang op slot gooien, als daar gewoon geld wordt verdiend. 

De pillen-bv's draaien verlies en het incassobureau geeft alle signalen af van een club met een liquiditeitscrisis. De bedrijven van Ron Klaassen beginnen ook moeite te krijgen om op tijd de cijfertjes in te leveren. De truc van Klaassen en Paay - mensen die pillen in de maag splitsen en leeg laten trekken door het incassobureau - heeft zijn langste tijd gehad.

Tel daarbij op dat Paay een geschil heeft met een andere ondernemer, van wie ze een ton eiste en dat verloor, en u ziet wat er aan de hand is. 'La Paay' moet leren om eerlijk geld te verdienen, of ze gaat de bijstand in.