Gedragscode: Vindicat gaat vanaf nu enkel overdag feutenschedelpletten

Jazeker. Een schedel van een feut pletten door er tijdens de ontgroening op te gaan staan, daar is niks mis mee. Dat kan gebeuren bij Vindicat, dat zagen we vorig jaar al. 

Meerdere lezers vroegen zich af of dit chatgesprek een geintje is. Nee, we kennen de identiteit van de feut maar we hebben het nummer maar afgeplakt. Nadat de ontgroening wat uit de hand liep belandde hij op de intensive care en dit het eerste wat naar een vriendje stuurde. 

Het OM gaat de zaak onderzoeken, dat moet wel. Nu heeft Vindicat kennelijk een gedragscode met de RUG opgesteld. De zwijgplicht is afgeschaft, dus als er vanaf nu een schedel wordt geplet moet daar open over worden gecommuniceerd. Verder is 'respect' belangrijk en vernederende handelingen mogen alleen als iedereen dat lekker vindt. Studeren, het is niet meer wat het ooit was.