Toeristische fluthorecazaak Amsterdam (Chinese Nutellawinkel) wil moordaanslag op Donald Trump

Waarom deze site vindt dat al het massatoerisme Amsterdam uit moet worden gejaagd? Omdat het een culturele aanslag is. Omdat we er niets aan verdienen. Omdat het de huizenprijzen doet opdrijven. Omdat al die toeristen alleen maar komen voor de drugs en de aanwas daarom oneindig groot is. En nu willen de Nutellawinkels ook nog eens een aanslag op Donald Trump financieren. 

 

Tegenwoordig kan je in Amsterdam bij het halen van je wafels ook een terroristische aanslag financieren #trump

A post shared by Robert Valentine (@robertwvalentine) on

Na al dat blowen krijgen die mediterrane hippies een vreetkick en moeten ze oneindig veel suiker naar binnen proppen. Dan gaan ze 'crepes' halen, een 'typisch Nederlands' gerecht, het liefst met heel veel Nutella. Die mensen komen dus helemaal niet naar de stad voor onze cultuur: Amsterdam is een toeristische hotspot omdat je hier gewoon drugs kunt gebruiken op straat. Dáárom komen al die toeristen hier. Uit onderzoek blijkt dat Amerikanen en Chinezen musea bezoeken en hotels gebruiken, daar heeft de stad wat aan: in termen van geld en werkgelegenheid.

Maar de drugs- en Nutellatoeristen niet. Ondanks het gedoogbeleid komt de drugs uit het criminele circuit. Drugs worden aan de achterkant van de coffeeshop geleverd en contact afgerekend, alleen leuk voor het grijze circuit. Verder drinken deze onwelriekende dreadlockmensen grote blikken bier van de supermarkt: ook geen hoogwaardig exportproduct. 

Kamers boeken doen ze illegaal bij AirBnb, dat ook geen belasting betaalt. Omdat panden het hele jaar door verhuurd kunnen worden aan toeristen, worden ze een object dat geschikt is voor speculatie. Met de lage rente knallen de huizenprijzen door het dak en wordt de middenklasse de stad uitgejaagd. In Amsterdam is een overschot aan Nutellawinkels maar een ernstig tekort aan leraren. 

Bovendien komen deze hordes backpackers met busreizen de stad binnen, zonder meer dan een paar euro op zak om drugs te komen, geen echte cashcow. Het personeel in de Disney-achtige winkels werkt op basis op van lullige flexcontractjes en betaalt geen inkomstenbelasting of sociale premies: bij ziekte krijgen ze niet doorbetaald. Daarom, Amsterdam en Nederland verdienen er echts helemaal niets aan maar overlast geeft het des te meer. Het is natuurlijk wel hartstikke progressief, andermans hippies opvangen. Daarom maakt een Nutella-winkel reclame met een aanslag op de Amerikaanse President Donald Trump.

Goed, dan verdient een Nederlandse ondernemer toch nog wel iets aan de winst op die Nutellawinkel? Wrong. Dat hoort bij een laagwaardig hostel, in handen van een Chinees. Omdat Amsterdam iedereen toelaat, al verkoop je BUK-raketten, zijn we een toevluchtsoord voor Chinees en Russisch geld dat op zoek is naar schaars vastgoed. Dat zoekt naar de meest rendabele weg en dat zijn dus Nutellawinkels voor drugstoeristen. Dat heeft allemaal niets met de Amsterdamse cultuur te maken, maar daar was het dan ook niemand om te doen.  

Zijn we boos op deze mensen? Nee, die willen alleen goedkope drank en drugs en dat op straat kunnen gebruiken, het liefst in een Engelstalige mono-cultuur. Nu nog op zoek naar een land dat zo weinig zelfrespect heeft, dat je daar als beschonken Brit het nationaal monument mag onderbraken. En dat land, dat heeft alles aan zichzelf te danken. Een volk krijgt de regering die het verdient, maar dat geldt ook voor de toerist.  

De oplossing is simpel. We pakken een land met meer ruimte, zoals Polen of Frankrijk. Daar zoeken een verlaten plek waar overlast onmogelijk is. Het vastgoed is daar niet veel waard, dus een bubbel is ook niet waarschijnlijk. Vervolgens graven we een gracht en zetten we er plastic grachtenpanden neer. Daarin vestigen we een McDonalds, een 'Crepes & Waffles', een KFC en natuurlijk een toeristisch Hotel Croydon: al die rotzooi, noem het maar op. Iedereen mag blowen en drinken. We noemen het 'little Amsterdam'. Omdat de mediterranen en Oost-Europeanen nu dichter bij huis drugs kunnen gebruiken, besparen ze ook nog eens op de transportkosten en is er minder uitstoot van CO2. Iedereen blij.