'Saadia Ait-Taleb ('deradicalisering') ontslagen wegens fraude', gaf ook aan partner Fatima Elatik

Er zijn weinig plekken te vinden waar falende graaiers een hogere concentratie hebben dan de Gemeente Amsterdam. Als er ergens abject veel belastinggeld op een vage concepten stuk kan worden geslagen, rekent u er dan maar op dat we steeds dezelfde gezichten terugzien. 

Deradicaliseren
Een topvrouw van de afdeling deradicaliseren van de gemeente is op non-actief gesteld, wegens fraude met declaraties en het geven van een baantje aan een vriendje. Deze Saadia Ait-Taleb gaf eerder al schappelijke sommetjes geld aan Yassin El Forkani, de 'jongerenimam' die verdween nadat zichzelf iets teveel zou hebben toegestopt uit een islamiseringsstichting die de Emir van Koeweit in Amsterdam-West heeft zitten.  

Die Saadia, dat is natuurlijk deze dame. Op haar LinkedIn zien we waar ze werkt. 

Helder, de afdeling deradicalisering. Dat is inderdaad een subjectieve aangelegenheid, omdat er geen meetbare output kan zijn. Zo'n vage afdeling is extreem vatbaar voor vriendjespolitiek.

Wie werken daar nog meer? Deze Mounir Dadi. Of, werken, het zal neerkomen op factuurtjes sturen. Hoe hoog die zijn, dat gaan we WOB'en, daar komen we dus op terug. 

Schijnveiligheid
Maar Mounir Dadi is ook eigenaar van Dadi Advies, dat kennelijk weet hoe een mens hele volksstammen kan deradicaliseren. 

Op datzelfde adres vinden we een andere 'onderneming', namelijk Elatik Consultancy. Dat is natuurlijk van Fatima Elatik, de partner van deze Dadi. Elatik is verantwoordelijk voor een gigantische miskleun met een muziekgebouw in Amsterdam, waar de stad tientallen miljoenen aan heeft verloren. Men zou kunnen denken dat ze ver uit de buurt van belastinggeld wordt gehouden maar niets is minder waar. Ze is 'adviseur' voor de politie en mag elke maand € 12.000 factureren. 

Waarom dit erg is? Het kost bakken met geld. We schrijven het weg onder de noemer 'veiligheid'. Maar als er straks echt grote groepen onwelwellinden uit Syrië terugkomen, dan hebben we te kampen met uitgemergelde veiligheidsdiensten. Het enige waar de dan mee naar de ISIS-fanboys kunnen smijten zijn propjes papier van de massa's hoge declaraties die deze 'levensgenieters' hebben ingediend.