Hier, de beelden van vastgoedbaas Ton Hendriks tegen Tim Hofman

Lang verhaal kort. Huisjesmelker trekt ongestraft arme studenten leeg, dat gebeurt wel vaker. Heeft met een compleet verziekte woningmarkt en een gebrekkig functionerende rechtsspraak te maken. Tim Hofman rende bij de pandjesbaas naar binnen, om hem een koekje van eigen deeg te geven. Kunt u proportioneel vinden, maar het draaide uit op knokken, wellicht niet helemaal verbazingwekkend. 

BNN wilde de ruwe beelden uitzenden. Hendriks had dat liever niet, want dan is te zien (of zelfs te horen, na precies (9:25, niet kijken als u niet tegen een beetje bloed kunt) hoe de kaak van Hofman knapt. Meestal gaat een rechter mee met het journaille, tenzij er onomkeerbare schade zou optreden maar daar was hier geen sprake van. Omdat het een kort geding betreft is de voorplopige uitspraak kort, een bredere motivering volgt. 

Waarschijnlijk.