Linkse genderwaanzin maakte van Miley Cyrus een deprimerend wrak (boeien)

Een wrak, hoe herkennen we dat eigenlijk zo? Maar het wordt nog erger, maakt u de borst maar nat.

Miley Cyrus was ooit een belofte. Als kind van een coutryzanger en acteur maakte ze op jonge leeftijd zelf al carrière. Hier zien we haar Jolene van Dolly Parton voordragen. Gewoon hartstikke puik, niks mis mee. 

Op een gegeven moment is ze gegrepen door het gendervirus. Ze is geen jongetje of meisje meer, nee, ze zit er tussenin. Ze is dus genderfluid. Recentelijk worden we overspoeld met deze Amerikaanse feministische hype. Genderneutrale toiletten, geen 'mevrouw' meer mogen zeggen bij de overheid, we kunnen het zo gek niet bedenken. 

Mooie dingen regelen voor mensen die in het verkeerde lichaam zijn geboren is prima, maar in Nederland wordt een geslachtsverandering al volledig vergoed, discriminatie is verboden en Nederland heeft de meest progressieve wetgeving van de wereld. Daarom heeft dit met iets anders te maken. 

Het belangrijkste is dat het voor starters onmogelijk is geworden om een huis te kopen en zo een leven op te bouwen. Dat krijg je met een nationale hypotheekschuld die in minder dan een generatie vervijfvoudigt, dan zijn woningen simpelweg niet meer te betalen. De identiteit haalt men nu dus uit zaken als de mening over gender, festivals bezoeken en een obsessie met 'food'. Beroemdheden richten zich vervolgens op deze focus. Het is niet zo dat we vijftig jaar geleden ook allemaal 'non-binair' wilden zijn maar het niet mochten.

Moderne progressiviteit, de zogeheten derde golf van het feminisme, moet zichzelf dan ook in leven houden bij een gebrek aan maatschappelijke relevantie. Daarom is het gebouwd op nepwetenschap, vooral van types als Gloria Wekker. In haar boeken pakt ze soms een steekproef van vier mensen, om daarmee een hele bevolkingsgroep te generaliseren. Een confrontatie met de werkelijkheid overleeft de fopwetenschap niet, daarom is er een scala aan nieuwe woorden. Wie het ziet, dat de gender-mensen gelijk hebben (er is overal racisme en seksisme) is 'woke'. Wie dat niet ziet is niet 'woke' en daarmee is elke discussie onmogelijk. U geeft de genderhipster gelijk, of er is iets mis met u. Deze stroming heeft wortels in het marxisme, zoveel is duidelijk. Maar een knappe zangeres als Miley Cyrus is een te betreuren slachtoffer.