Censuur Pyongyang aan de Amstel: fraudeambtenaar weggepoetst uit jaarverslag, hier het origineel

In Amsterdam kun je alles verwachten: een Wethouder van Financiën die extreem pijnlijke accountantsverslagen wegmoffelt, in de hoop dat er tegenover de Stopera geen weblog gehuisd is dat de omissie ontdekt. Of een 'radicaliserings-expert' die zichzelf en haar vriendjes verrijkt, waaronder de partner van Fatima Elatik, die weer megafacturen naar de politie stuurt: ze denkt immers mee over dingetjes. 

De gemeenteraad vergadert op dit moment over het 'sociaal jaarverslag'. Op de cover zien we Saadia Ait-Taleb, hoofd deradicalisering of iets dergelijks, die voor straf is ontslagen omdat ze vooral aan zichzelf dacht. Dat vonden de raadsleden nogal gek, waarom zou zo iemand in het zonnetje gezet moeten worden? Er kwam wat ophef, waarna de gemeente het jaarverslag maar van de website haalde

Dat konden we maanden geleden al zien aankomen. Daarom hebben we het jaarverslag voor u op de server bewaard, hieronder vindt u de link. Deze pagina is specifiek van het radicaliseringsduo. Als er straks terroristen terugkeren naar Nederland en voor een levensgroot probleem zorgen, dan gaat 'Saat' wel voetbalwedstrijden organiseren tegen Joodse jongeren. En als iemand radicaliseert, dan is dat omdat hij eenzaam is, heeft allemaal niks met religie te maken (opklik voor groot).

Let wel, Nederland is gebouwd op godsdienstvrijheid, veel jongeren zullen ook daadwerkelijk hinder ondervinden van hun achternaam en een zachte aanpak kan zeker helpen. Het enge is wel dat Nederland steeds meer geld uitgeeft aan de praatclubs en tegelijkertijd bezuinigt op defensie, politie en inlichtingendiensten. De deradicaliseringsclubs die dat tekort moeten corrigeren, bestaat dan ook nog eens uit levensgenietende mensen die vooral hun eigen zakken zitten te vullen.

Ze krijgen een mooi kantoor, een prachtig salaris maar draaien zo lang mogelijk om de hete brij heen, het zou eens ergens over gaan. Als we een probleem krijgen met terugkeerders en daar kunnen we op wachten, dan hebben we niets om ons te verdedigen, anders dan bewijsstukken dat we genderneutrale toiletten hebben geplaatst, diversiteitsminnend als we zijn. Die deradicalisering, doe het goed en oprecht of laat het allemaal maar zitten. Hier het tenenkrommende wensdenkjaarverslag.

gemeente_amsterdam_sociaal_jaarverslag_2016.pdf