Vrouwen EU wel/niet gediscrimineerd: boeit niet, Timmermans is een held

In de Europese Unie worden vrouwen stelselmatig gediscrimineerd. Het interview met Frans Timmermans is ontroerend in zijn goede bedoelingen, want discriminatie van vrouwen moeten we niet willen. De EU gaat daar wat aan doen. De EU is geweldig. Frans Timmermans is voor de EU. Stem op Frans Timmermans. 

Merkel creëerde een migratiechaos en daarom staat ze onder druk. 'Ze', dus dat is discriminatie van vrouwen en daarom is nationalisme ook slecht. Of zoiets. 

Ander weetje. In de EU is het probleem al stevig aangepakt, want door wetgeving van die EU komt directe discriminatie van vrouwen niet of nauwelijks voor. De EU is geweldig. Frans Timmermans is voor de EU. Frans Timmermans is geweldig, dus stem op Frans Timmermans. 

Stem op Frans Timmermans. Vrouwenrechten. Stem op Frans Timmermans. Vrouwenrechten. Stem op Frans Timmermans. Vrouwenrechten. 

Makkelijk hè, politiek?