Krankzinnig slechte advocaat gaat 925 lastig vallen namens BRIC Investment in 3,2,...

Handig, een blog voor en door de betere kantoorknuppel zijn. Is er een piswoeste stenenbaas van zin om ons aan te klagen wegens het ingooien van de ruiten van diens luchtkastelen, dan weigert elke zichzelf respecterende bef de opdracht terstond en krijgen wij via de achterdeur te horen dat er binnenkort een dagvaarding op de mat zal vallen. Maar niet van die zichzelf respecterende bef dus, daarom is de stenenbaas nu aan het shoppen naar een advocaat die zo weinig zelfrespect heeft dat hij 'BRIC Investment' wil bijstaan tegen 925. En ook niet teveel kost natuurlijk.

Dat 'BRIC Investment' heeft een 'global perspective on local real estate' maar een nadere blik op de cijfers stemt minder optimistisch, vandaar het eerdere artikel. Een zandbak in Brazilië wordt voor een onwaarschijnlijk hoog bedrag aan de middelmatig voorgelichte Nederlandse belegger aangeboden. Helaas zijn de megarendementen uit de brochure niet te realiseren, al was het maar door de restricties op kapitaalverkeer die in Brazilië gelden. We zien uw brief met vertrouwen tegemoet, Robertus van Kuik. Succes met het vinden van een advocaat.