'Racistische mishandeling' van veertienjarige moslima is niet waar, beste huilende demonstranten

Soms weet je het meteen. Als een groep minder succesvollen zo extreem emotioneel wordt, dan hebben ze geen verhaal. Omdat niemand zijn fouten wil toegeven, blijf je er maar in hangen met cases die je desnoods verzint. Hier is het niet anders. 

Nederland is een vreselijk racistisch hellhole. Ironisch genoeg vinden de beroepsbozen dat vooral van hun eigen land, heel veel (recente) nieuwskomers hebben het in dit toch behoorlijk vrije land goed naar de zien, zagen we al eerder. Bij de demonstratie tegen Forum voor Democratie in Amsterdam werd genoemd dat een meisje van veertien is mishandeld vanwege haar hoofddoek. Kennelijk is dat exemplarisch voor Nederland. De menigte zweept zichzelf op bij het zien van zoveel onrecht maar klopt het allemaal wel? De vraag stellen is hem beantwoorden