Alex Jones (InfoWars) van Facebook gegooid, wie beschermd ons nu tegen de homobom?

De shapeshifting reptielen van Hillary Clinton haar satanische netwerk van Illuminatie hebben het gedaan hoor. Alex Jones mag zijn filmpjes niet meer op Facebook zetten. Nu zijn er twee mogelijkheden. U weet om wie het gaat. In dat geval kunt u hem nog op Youtube volgen. In alle andere gevallen kent u hem niet en wordt het tijd voor een kleine kennismaking, zie onder. De boze Amerikaan geeft sinds een jaar of twintig commentaar op alles wat beweegt, gevraagd en ongevraagd. Hij heeft informatie die niemand anders heeft, zeg maar. Zoals het bewijs van de homobom (want waarom alles anders zo gay, tegenwoordig). 

De homobom is een geheim wapen van het establishment om virulente samenlevingen softer te maken, zodat ze makkelijker onderdrukt kunnen worden. Jones heeft meer interessante complotten ontdekt - naar eigen zeggen - maar nu maakt Facebook er helaas een einde aan. 

Update: u wil meer weten over de homo bom? U krijgt meer homobom.